Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Követők

nyitott

A zenekar epikus időszaki darabnak tartja, a kritikusok szexistának és hátborzongatónak. Magasfeszültség, második rész

A klipben szereplő színésznő, Tina Karanek sem akart hinni a szemének, mikor meglátta a végteméket. Jogosan kérdezhetnénk persze, hogy mégis mire gondolt, mikor két negyvenes izzót szereltek a mellére, majd Dick Valentinenal vad smárba kezdett, de ez az a kérdés, amit valójában sosem kell feltenni. Hisz a klip és a szám eredendően jó.

Tovább

Minden idők legjobb férfi énekhangja Bon Scotté. Nem nyitok vitát. Magasfeszültség, első rész

A hetvenes évek vége felé, miután az AC/DC elkezdett bekéretszkedni a Országhatárokon Átívelő Sikerek Nemzeközi Rockbusiness és Garantált Aranylemezek Ügynökséghez. Ausztáliából logikus lépésként Nagy Britanniát célozták meg elsőként. Összejött. Második lépés Amerika lett volna, de az Egyesült Államok szakemberei bizton állították, ezzel a nyakasparaszt angolkiejtéssel esélytelenek a sikerre, illetve a szabadok földjére be nem tehetik a lábukat. 

Tovább

......................... szeretnék lenni, éjjel-nappal napszemüvegben lenni

Egy slágert legbiztosabban onnan lehet felismerni, hogy tartalama így vagy úgy, de örökérvényű. Bár ha most lennék 16 éves, hirtelen nem is tudnám, hogy ki szeretnék lenni, napszemüvegnek mondott gecipajzsban. Akkor most rámcáfoltam?

Ne zavarjon össze senkit, ez eredetileg egy 2. Műsor Tánczenekar nevű zenekar terméke a nyolcvanas évekből. Korabeli technikával rögzítve így szólt:

Tovább

Nincs az a fülorrgégész, aki ezt kiszedi

Aki kinn volt a 2007-es Bigger Bang Tour-on a Puskás Feri Stadionban, az tudhatja, ebben a számban pokoli erő van. A "pokoli"-t nem az áthallás miatt írtam.

Tovább

Céltalan életűeknek, inszomniásoknak, horrort álmodóknak és csak megszokásból szomorúaknak

Következzen minden idők egyik legjobb filmjének, legjobb jelenete, amiben a legjobb nő előadja a legjobb dalt. Kamaszkorom legtitkosabb szerelme volt Diane Lane, aki miatt még egy fotót is kiloptam az egyik mozi kirakatából.

Tovább