Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Követők

nyitott

Egyik vállán vörös csillag, a másikon náci sas, haladjálmár az anyádba, már...

A Wacuumairs kiadó méltánytalanul agyonhallgatott előadóinak - Bobafett és Bobakrome - Aludnifogtál című albuma maga a tökéletes zenei állásfoglalás. Olyannyira jól sikerült, hogy a lelke mélyén mindenki tudta, innen nincs tovább, legfőképp, nincs fejlebb. Ennek ellenére Bobáék tavaly - vagy tavaly előtt, de az is lehet, hogy azelőtt - szintén a Wacuumairs gondozásában elérhetővé tettek egy újabb trackistát. Egyszer végighallgattam illemből, aztán még egyszer becsületből, de Istenemre mondom, nem tapadt meg egy taktusa sem. Az Aludnifogtál mindezidáig a legjobb magyar raplemez - erre még az IMMC pályázthatott volna a kilencvenes években, de az Aludnifogtál azt is felülírná - és ez így is marad. Tökéletességét az is jelzi, hogy bármelyik szám teritéken lehetne most, pusztán a pillanatnyi hangulatom mondja azt, hogy Nénike. Továbbiak itt. Pálinkás úgy is rákapaszkodik majd erre a posztra, úgyhogy menjünk elébe a dolgoknak: quart cikk a Nagyokról.

Tovább

Az új Motorola mobil reklámjának ez a zenéje. Döbbenet!

E az egész mobil őrületet valójában a Motorolának köszönhető. Ugyanis 1940-ben Galvin Manufacturing - a későbbi Motorola - készítette el az első kétutas AM rádióeszközt, az SRC-536-ot. A nyugati féltekén a második világháború egyik ikonikus eszközének számító falazótégla méretű és súlyú személyi rádió még a vietnami háborúban is aktív szolgálatot teljesített.

Tovább

Az edzett acél hangja is lehet fülbemászó, bár lehet, hogy nem ezt fogod dúdolni egész nap

A valaha volt leg*romatikusabb, kivitelezését tekintve legőrültebb kisfilmje a nyolc és fél perces C'était un rendez vous. A film röviden arról szól, hogy fúúú bazdmeg, már megint késve húztam fel az gatyám, a csaj meg ott vár a Sacre Couer-nél! Mindezt még 76-ban készítette tök egyedül Claude Lelouch (rendezte, operatőrködte, vezette és úgy rémlik, mintha vágta is), miközben a youtube-kultúra még a kanyarban sem volt. Ami miatt bekerült a dallamtapasztó exkluzív válogatásába, az a film teljes hosszát végigkísérő Ferrari 275GTB hangja. Annak rendje-módja szerint hozza a nyers, brutális, mégis megkapó hangzást, ami legjobban jellemzi a föld utolsó boldog évtizedét. Ekkor még nem számított a fogyasztás, csak a tejlesítmény, a teniszlabda pedig még fehér volt és nem neonzöld. Bár sokáig tartotta magát az a városi legenda, hogy Lelouch egy Ferrarival szántotta fel a várost, de valóság az, hogy egy Mercedes 450SEL 6.9-essel tette mindezt. A Ferrari csak a hangját adta. 

*A végletekig el lett koptatva a "mindenidők legjobb/ma már nem lesz jobb/....történet legjobb ...ja" kontetpublikáló mondatkezdet. Legfőképp, mert minden szarra ráagadták ezeket. Kérlek, te se használd soha tbbet, én se teszem.

Tovább

A király bárhányszor visszatérhet. Épp azért, mert ő a király

Elvis 1968 december 3-n, az NBC 68' Comeback Special című műsorában/val tért vissza. A rögzített anyagból album is született, amit kézenfekvően NBC-TV Special-nak hívtak. Bár az 1981-ben elstartol Music Television-nak tudjuk be az unplugged műfajt, de valójában 68' Comeback Special-nak köszönhetjük ezt a fellépési formát.

Péntekre való tekintettel egy Elvis bakiparádét is leközöl a dallamtapaszto szerkesztősége, aminek egy részét pont a 68' Comeback Special adja.

Tovább

Icona Pop - I Love It (feat. Nesztek Buzik) [OFFICIAL VIDEO]

Az egész emancipációban azt bírom a legjobban, hogy a csajok alanyi jogon kezdtek el rosszalkodni.

Tovább