Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Követők

nyitott

Ma ilyenre vagyok tangolva

Szívemben bomba van, és hogyha megcélozom magát, már nyomban romba van, szaladjon hát, amerre lát...


Tovább

Ilyen a hangja egy mocskos drága klikknek

A St. Dupont egyik védjegye a kínai lakk, amelynek köszönhetően a nyílt láng nem tesz kárt az ezzel bevont tollakban és öngyújtókban. A másik pedig az öngyújtóknál jellegzetes „klikk hang”, amely nyitáskor hallható.

Nekem is kéne egy ilyesmi fiozófia. De nincs:

Az S.T.Dupont kiválóság iránti szenvedélyét négy művészeti irányzatban fejezik ki a cég kézműves mesterei: az utazás művészetében, a tűz művészetében, az írás és a vonzás művészetében.

Tovább

Bassza meg, hogy régen tényleg minden jobb volt

Főleg Újpalotán 1978-ban. 

Tovább

Hihetetlen, de igaz: volt jó zene a nyolcvanas években!

Talán túlzás a cím, de ha más nem is, a Duran Duran Hungry like a wolf-ja tényleg ott volt. Ne feledjük, egy olyan évtezedről beszélünk, amikor menő volt a felgyűrt ujjú zakó, a cicanadrágos glam rock, ráadásul a Porsche egy orrmotoros modellel állt elő, a 2,2 literes, soros hatos 944-essel (ekkor tört el a szentség végleg). 

Tovább

Lődd le még egyszer, a lelke még táncol...

Egy rendező valamennyi filmjét nem ismerni nem bunkóság, mindössze időhiány. De Werner Herzog Mocskos zsaruját nem látni súlyos hiba. Nicolas Cage-et pont akkor találta el a főszerep, amikor jóformán csak pocsék filmekben játszott, ezzel is bizonyítva, hogy elsősorban szar szerepek vannak és nem szar színészek. Az alant megidézet filmrészlet különlegessége, hogy Herzog két filmjében is felhasználta a zseniális blues herflis, Sonny Terry Old lost John című számát. Elöbb a 1977-es Stroszekben, majd a 2009-es Mocskos zsaru - New Orleans utcáinban. Tökre megértem.

Tovább